2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Rutinvizsgálatra vitték, halálos diagnózist állapítottak meg az angyalarcú kislánynál

A szemorvos vette észre, hogy nagy a baj.

  • Rutinvizsgálatra vitték, halálos diagnózist állapítottak meg az angyalarcú kislánynál

Még 2021 augusztusában történt, hogy a kis Grace Kellyt látszerészhez vittek a szülei, ahol szemorvos is megvizsgálta. A 12 éves kislány szemei mögött ekkor egy furcsa foltot észleltek. Egy későbbi MR-vizsgálat végül kimutatta: a gyermek agyát egy úgynevezett glioblastoma multiforme nevű, halálos tumor támadta meg.

 

A kis Kelly számos sugárkezelésen és kemoterápián esett át, ráadásul egy nyolcórás műtétet is végrehajtottak rajta, de a tumor ismét kiújult.

 

Családja ezután úgy döntött, egy Németországban elérhető, rendkívül költséges kezelést szeretnének igénybe venni, amihez gyűjtést is szerveztek, ám néhány napja lesújtó hír érkezett az adományokat kezelő oldalon.

 

Az agresszív betegséggel vívott egyéves csata után Grace szervezete feladta a harcot, családja körében elhunyt szombaton.

 

– közölte a család.

 

– A mi bátor és csodálatos kislányunk igazi harcosként viselte betegségét, sosem panaszkodott, mindig képes volt mosolyogni. A mi tökéletes gyermekünk udvarias, vicces, gyönyörű és okos volt. Szerencsések vagyunk, hogy ő a mi lányunk lehetett, csodálatos testvére is volt Marissának és Nathannek. Családjának és barátainak nagyon fog hiányozni – írták az adománygyűjtést szervező felületen.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Indul majd jogállamisági vita Belgiummal szemben a NatCon konferencia akadályozása miatt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Szörnyű tragédia: orosz rulett lehetett egy nagyatádi fiú végzete

Egy barcsi szakközépiskola tanulója volt az a fiú, aki a közelmúltban vesztette életét. A sonline.hu beszámolója szerint a városban az a szóbeszéd és az internetes kommentek is arról szólnak, hogy a nagyatádi illetőségű tanuló orosz rulett közben, fejbe lőtte magát otthon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!