2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Rollerezés közben vakult meg a négyéves kislány

Egyetlen pillanat elég volt a szörnyű balesethez. A kisgyermek egész élete örökre megváltozhatott.

  • Rollerezés közben vakult meg a négyéves kislány

Egy háromgyerekes édesanya legkisebb gyermekét, a négyéves Coral Allant vitte az óvodába, amikor balesetet szenvedett. A mellette haladó kicsi, ugyanis felbukott, a roller kormánya pedig egyenesen az egyik szemét találta el.

A skót kislány sérülései esőre nem tűntek súlyosnak, nem vérzett, és nem voltak fájdalmai sem. Ám Amanda úgy döntött, inkább töltsék otthon a napot. Később a kislány panaszkodni kezdett, hogy valami belement a szemébe, és homályos lett a látása. Másnap reggel Coral azt állította, hogy egyáltalán nem lát, ezért a szülők elszaladtak vele a legközelebbi szemészetre. Ott közölték velük, hogy a gyermek sérülése rendkívül súlyos, és hogy egyenesen kórházba kell mennie. Sürgősségi műtétre volt szüksége, hogy összevarrják a szemgolyóján lévő többszörös szakadást.

– A szemspecialisták megműtötték Coralt, és most egy hatalmas üveg kontaktlencsét visel, hogy megvédje a varratokat. Azt mondták nekünk, hogy mindent megtesznek, hogy a látása teljesen helyreálljon, de valószínűleg még több műtétre lesz szüksége a jövőben. Még mindig próbálunk rájönni, hogyan történhetett mindez – mondta elcsukló hangon az édesanya, aki azért mesélt lánya balesetéről, hogy más szülők figyelmét felhívja a veszélyre.

– Megtanultuk a leckét, a jövőben a gyermekeim védőszemüveget fognak viselni, amikor olyan tevékenységeket végeznek, amik veszélyt jelentenek a látásukra. Imádkozom, hogy Coral hamarosan meggyógyuljon, és hogy ez a baleset ne változtassa meg az egész életét. Várnunk kell, és meglátjuk, hogy mi lesz – tette hozzá Amanda.

Valószínűleg további hat-nyolc hónapig fognak elhúzódni a kislány megpróbáltatásai, ugyanis a sebeknek időre van szükségük a gyógyuláshoz. A család egy hete nem alszik, annyira aggódnak Coralért, ugyanis az orvosok szerint, még mindig fenn áll a legrosszabb forgatókönyv lehetősége, ami Coral számára azt jelentené, hogy élete végéig vak marad az egyik szemére. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos baleset történt Kiskunhalason

Halálos baleset történt Kiskunhalason

Meghalt egy 56 éves férfi, miután autójával lesodródott az útról Kiskunhalason - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n szombat este.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!