2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Rendőrkézen négy kecskeméti tolvaj

Közel két tucat lopás miatt nyomoznak a megyeszékhelyi rendőrök, a feltételezett elkövetőket elfogták és őrizetbe vették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányságra 2021 júliusa és októbere között több vagyon elleni bűncselekményről érkezett bejelentés, és mivel az esetek körülményei hasonlóságot mutattak, a nyomozók úgy vélték, hogy összefügghetnek.

Az egyik megyeszékhelyi társasház tárolóiba háromszor is betörtek idén szeptemberben. Az ajtókat felfeszítették és horgászfelszereléseket, bicikliket, valamint hangszórókat loptak a helyiségekből. Az eseteknek hét sértettje van, akiknek több százezer forint káruk keletkezett.

A tolvajok másik társasházból is vittek el hasonló értékeket, valamint több esetben törtek fel gépkocsikat, amelyekből rádió fejegységeket, illetve szerszámokat loptak. Az elkövetők attól sem riadtak vissza, hogy egy lakóház udvarába másszanak be, és elvigyenek onnan egy elektromos kerékpárt.

A kecskeméti nyomozók sorban fogták el a bűncselekmények feltételezett elkövetőit. Először egy 31 éves nőt szeptember 25-én, majd 19 éves és 36 éves férfi társait vették őrizetbe október 8-án. A banda negyedik tagját, egy 26 éves férfit október 16-án füleltek le. A feltételezett elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki többrendbeli lopás bűntett miatt. A nő és a 36 éves férfi jelenleg szabadlábon védekezhet, azonban a másik két társuk esetében a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az eltulajdonított holmik egy részét az egyenruhások megtalálták, és azokat visszaadták a tulajdonosoknak.

  

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!