2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

"Reménykedtem" - Szörnyű hírt közöltek az orvosok a magyar legendával

Kórházban kezelik az ökölvívók korábbi elnökét.

Kórházban vár a műtétre Csötönyi Sándor, az ökölvívók korábbi kiváló elnöke, aki ma is aktív részese a hazai sportéletnek.

"Tíz napja kezdődtek a panaszaim" - nyilatkozta a Borsnak a Csötke becenevű sportvezető. "Éjszakai rosszullétemet követően előbb a Dél-pesti Kórházban vizsgáltak, miközben erős fájdalmak gyötörtek. Kisvártatva onnan átszállítottak az Üllői úti klinikára, ahol megállapították, hogy epekövem van, ráadásul az epevezetékem elzáródott."

Csötönyit persze haladéktalanul megműtötték, eltávolították méretes, bab nagyságú epekövét.

"Ezzel nem értek véget egészségügyi panaszaim, ugyanis hasnyálmirigy-gyulladás lépett fel. Kemény embernek ismerem magam, tűröm a megpróbáltatásokat, de ezt a fajta fájdalmat nem kívánom senkinek. Olykor napi nyolc liter infúziót kapok azért hogy a gyulladás megszűnjön, és ismét műthető állapotba kerüljek." Az újabb beavatkozás időpontja még ismeretlen. Urológián, kardiológián is jár, hiszen korábban volt egy szívinfarktusa.

"Hat kilót vesztettem a testsúlyomból. Sajnos a vérnyomásom rendetlenkedik. Volt nap, amikor a felső érték 190 volt, a cukrom pedig 21, ami szintén magas. Derűs ember vagyok, de most bevallom, nem tudom, mit hoz a jövőm, talán úgy 50-50 százalék az esélyem... Ha a második műtét rendben végződik, rövid idő alatt felépülök. Nem adom fel olyan könnyen. Reménykedem."

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!