2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Kék hírek

Rémálommá változott az élete, erőszakos szellem tartotta rettegésben otthonában

A házban kísértő szellem, mindent bevetett, hogy az ott lakók tudjanak róla.

  • Rémálommá változott az élete, erőszakos szellem tartotta rettegésben otthonában

Charli Howard sikeres modell, író, és egy vegán bőrápoló termékcsalád megálmodója. Ám mielőtt hírnevet szerzett volna, egy kopogó szellem keserítette meg mindennapjait. A sikeres üzletasszony egy podcastban mesélt arról, hogy amikor kezdő modellként New York-ba költözött, talált magának egy olcsó lakást, ezután kezdődött a rémálom. A házban kísértő szellem, mindent bevetett, hogy az ott lakók tudjanak róla, esténként, amikor Charli aludni készült, rendszeresen ütemes dörömbölést hallott a szobájában.  

„Minden éjszaka hajnali két órakor dörömbölés hallatszott, ami nem jöhetett a szomszédból hiszen az a fal az utcafrontra nézett”

Nem sokkal később kiderült, hogy Charli volt az egyetlen, aki paranormális jelenségeket tapasztalt a lakásban. Egy korábbi lakótársa arról mesélt neki, hogy kézlenyomatokat látott a tükörben, miközben zuhanyozott. 

„Az ágyamban vacsoráztam, és egyszer hatalmas durranást hallotam, és arra gondoltam, hogy „mi a fene ez?” Kiszaladtam a szobámból, a lakótársam pedig az ő szobájából, a két antik tükör pedig pontosan egyszerre esett le, és  tört össze”– mesélte Charli 

A csinos modell egyre több baljós jelet figyelt meg a lakásba, reggelre minden szekrényajtót nyitva talált a konyhában, a bejárati ajtón mindennap egyre több karcolás volt. 

„Napról napra több volt a karcolás az ajtón, amik nem csak apró karcolások volt, hanem mintha egy karom mélyen belevájt volna a fába„ - emlékezett vissza Charli.

 

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!