2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Kék hírek

Rejtélyes haláleset, ernyő nélkül ugrott ki a fiatal másodpilóta a repülőből

Rejtélyes okból ejtőernyő nélkül hagyta el az éppen lezuhanni készülő gép fedélzetét a 23 éves férfi. Mindenki más túlélte a szörnyű tragédiát.

  • Rejtélyes haláleset, ernyő nélkül ugrott ki a fiatal másodpilóta a repülőből

Az észak-karolinai Charles Hew Crooks kereskedelmi pilótának készült, és nemrég másodpilótaként szolgált egy kis, 10 személyes repülőgépen. Az út azonban tragédiával ért véget. A pilóta vészhelyzetben hívta a légi irányítást, és tájékoztatta őket arról, hogy kényszerleszállást szeretnének végrehajtani, ugyanis korábban, egy leszállási kísérlet közben elvesztették a gép jobb kerekét.

– Megpróbáltunk leszállni. A kemény talajnak csapódtunk landolás közben, ezért úgy döntöttünk, hogy visszafordulunk. Ezután vesztettük el a teljes irányítást –  emlékezett vissza a drámai pillanatokra a pilóta, akit a kényszerleszállást követően egy közeli kórházban láttak el könnyebb sérülései miatt.

A kis repülőgép fedélzetén csupán a pilóta maradt, az utasok és a fiatal másodpilóta kiugrottak, hogy mentsék az életüket. A nyomozók szerint azonban Crooks valamiért ejtőernyő nélkül hagyta el a gépet. Az egyelőre nem tisztázott, hogy kiugrott vagy kiesett. A holttestét csak órákkal később találták meg, egy fán.

 

A pilóta halála körül jelenleg több a kérdőjel, mint a válasz. Annyi bizonyos: mindennél jobban szeretett volna hivatásos pilóta lenni. Élete túl korán ért véget. A nyomozás jelenleg is tart.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!