2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Puszta kézzel nyomta ki barátnője szemét egy kemecsei férfi

A nő sikítását többen is hallották a környéken.

  • Puszta kézzel nyomta ki barátnője szemét egy kemecsei férfi

Először puszta kézzel nyomta ki mindkét szemét a nőnek, majd egy árokba dobta és otthagyta áldozatát egy férfi Kemecsén, számolt be a megrázó hírről a Tények. 

A nő sikítását többen is hallották a környéken.

A megtehethetetlenül fekvő nőhöz több szomszéd, illetve az egyik testvére is odaszaladt segíteni. 

Kijöttem, hallottam, ahogy Gabriella kiabálja, hogy segítség, segítség, meghalok, nem látok– mesélte a Tényeknek egy a közelben lakó hölgy.

A nőnek van egy 4 éves gyereke, akit két hete óvodába sem vittek, mert a volt párja folyamatosan a házuk körül mászkált és féltek tőle. A Tények úgy tudja, a támadó állítólag korábban már volt börtönben és a rendőrség most hajtóvadászatot indított, hogy megtalálja.

Borsonline

Fotó: Police.hu

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!