2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Pornókarriert ígértek egy traktorosnak csalók

Egy traktorvezetőként dolgozó férfinak az egyik közösségi oldalon pornókarriert ajánlott egy csaló banda. A férfi kapott a lehetőségen, de végül pórul jár, mert több százezer forintot csaltak ki tőle.

  • Pornókarriert ígértek egy traktorosnak csalók

A Csongrád-Csanád megyében élő Imrét tavaly januárban jelölte ismerősnek egy fiatal nő az egyik közösségi oldalon. Beszélgetni kezdtek. Egyszer a nő elmondta, hogy pornófilmekben szerepel, és lehetőséget kínált a férfinak arra, hogy ő is csatlakozzon ehhez.

Akt fotókért és filmekben való szereplésért havi 1 millió forintot ajánlottak neki, amit Imre elfogadott.

A következő napokban egyre több olyan ember vette fel a kapcsolatot vele, aki a pornóiparban dolgozott. A Seron néven bemutatkozó nő többször megígérte a férfinak, hogy személyesen megy el hozzá megbeszélni a részleteket, amire érdekes módon sosem került sor. Volt, hogy a nő kocsijából kifogyott a benzin, máskor azt mondta, lerobbant.

A nő Imrétől kért pénzt a javításokra, a férfi pedig mindig azonnal utalt.

Végül Imre felszállt egy buszra, hogy elmenjen a nőhöz. Amikor megérkezett, két idősebb asszony fogadta, mert Seron nem ért rá. Egy családi házba kísérték, ahol a casting közben egy lapot adtak neki, amire diktálták a szerződést. Az is benne volt, hogy a telefonját és a tabletjét marketingcélokra elveszik, és majd egy év múlva visszakapja.

A következő napokban Seron többször jelentkezett, és többek között orvosi vizsgálatokra, biztosításra, külföldi telefonhívásokra kért pénzt.

A kiadások finanszírozására a nő hitelt is vett fel a férfinak.

A csalók ezek után Imre netbanki adatait is megszerezték, ahonnan a fizetését egyből maguknak utalták át. A becsapott áldozat csak hónapokkal később tett feljelentést, amikor már több mint 700 ezer forintot csaltak ki tőle. A rendőrök öt ember ellen indítottak nyomozást csalás miatt, amit mostanra fejeztek be. Az ügy iratait elküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 4883-an léptek be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8160-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!