2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Kék hírek

Öten meghaltak egy balesetben

Öten meghaltak egy nemrég történt balesetben az M1-esen, amikor négy jármű ütközött össze az autópálya Győr felé vezető oldalán Bábolnánál. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Két nő és három férfi halt meg. Úgy tudjuk, hogy egy román kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba. A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról. Aki teheti, a 85-ös jelű komáromi kijáratnál az 1-es főút felé vagy dél felé a Nagyigmánd, Bana, Bőny útvonalon kerüljön.

Pókhálósra tört szélvédő és felismerhetetlenségig összeroncsolódott piros kisbusz. A járműből ennyi maradt miután egy teherautónak ütközött Hegyeshalom felé Bábolnánál az M1-es autópálya 94-es kilométerénél. Az ütközés akkora erejű volt, hogy még a motor is kiszakadt a helyéről. A kisbuszban hatan utaztak, akik közül öten azonnal szörnyethaltak.

A jelenlegi adatok szerint, felújítási munkákat végeztek Bábolna térségében, emiatt állt a Hegyeshalom felé vezető kocsisor, és ebbe az álló kocsisorba rohant bele hátulról egy román honosságú kisbusz.

A tűzoltók feszítővágók segítségével próbáltak kiszabadítani a kisbuszba szorult utasokat.

A balesetet követően tizenöt tűzoltó, négy járművel érkezett a helyszínre, és meg is kezdték a műszaki mentést.

Hiába érkezetek gyors a helyszínre a kisbuszban utazókon már nem lehetett segíteni.

A baleset helyszínelésének idejére az egész utat lezárták. Az, hogy pontosan mi okozhatta a balesetet a rendőrség szakértők bevonásával még vizsgálja.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a HírTV-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki. 2021. november 29.

Barátját lőtte meg - a rendőrök elfogták

A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a 27 éves férfival szemben. 2021. november 29.

Kilenc év börtönbüntetésre ítélte a bíróság az alvó szobatársát megölő vádlottat

A vádlott egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel négy alkalommal megszúrta a sértettet 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!