2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Kék hírek

Összekeverték a kórházban a gyógyszerét, tragikusan fiatalon meghalt Martin - megszólalt a gyászoló anya

Rácáfolva az esélyeire lassan elkezdte legyőzni a cukorbetegségét a fiatal férfi, ám orvosai hibájából végül meghalt. A családját sokkolta a tragédia híre.

  • Összekeverték a kórházban a gyógyszerét, tragikusan fiatalon meghalt Martin - megszólalt a gyászoló anya

Egy 35 éves férfi kórházba került, miután diabéteszes hipoglikémiával diagnosztizálták. Ez azt jelenti, hogy a vércukorszintje túl alacsony volt, és emiatt számos szövődménye alakult ki, többek között súlyos agysérülése lett. Martin Weldont a Glasgow-i kórházba intenzív osztályán vették kezelésbe, ahol az orvosok közölték a családjával: lehet, hogy le kell kapcsolniuk a gépekről.

Martin azonban egy ideig küzdött, és bebizonyította, hogy az orvosok tévedtek vele kapcsolatban. A négyhónapos kezelés alatt lassú fejlődésnek indult. Családja szerint még hosszú út állt volna előtte, mivel újra meg kellett volna tanulnia az alapvető készségeket, például a beszédet és a járást.

– Ez volt a legrosszabb rémálom nemcsak a család, hanem Martin számára is – írta az adománygyűjtő oldalukon Martin húga, Keeleigh.

Ekkor a férfi orvosai azonban hatalmas hibát vétettek. Ahelyett, hogy megkapta volna a saját orvosságát, állítólag halálos dózist kapott egy másik beteg gyógyszeréből. Martin szombaton hunyt el, összetört családja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle.

 

– Ma elvesztettük a fiamat, Martint, miután a kórházban haladást ért el. A személyzet hanyagsága miatt hunyt el. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak az igazi barátainak és családjának, akik az elmúlt hónapokban ott voltak Martin mellett. Én és a családom egyelőre örülnénk, ha lenne időnk gyászolni – írta Facebookon Martin anyukája.

A skót rendőrség most nyomozást indított Martin halála ügyében. A rendőrök megerősítették a Scottish Sunnak, hogy a nyomozás folyamatban van.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!