2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Bayer show 00:05

Kék hírek

Országos mentőszolgálat: Ilyen még soha nem történt

Fontos dologról számoltak be.

  • Országos mentőszolgálat: Ilyen még soha nem történt

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán arra hívta fel a figyelmet, ami eddig még sosem történt meg. Egyszerre három debreceni intézmény vált hétfőtől Élet Mentő Ponttá, amire korábban még sehol nem volt példa az országban. 

Az Élet Mentő Pontokat az Országos Mentőszolgálat hívta életre, hogy minél több helyen legyenek defibrillátorok, amikkel akár laikusok is tudnak életet menteni. A készülékek a Szív City és az ÉletMentő app térképére is felkerülnek, így bárki számára elérhetőek. 

Azoknak a cégeknek, akik beszereznek ilyen készülékeket, a mentők ingyen tanfolyamot tartanak, hogy az ott dolgozók szakszerűen tudják használni, ha baj van. A három Élet Mentő Pont minősítést tegnap stílusosan a Munkácsy-trilógia előtt adták át

– írják a mentők.

 

 

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!