2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Olimpiai álom Erdélyben

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Örömet okoztak

A budaörsi zsaruk tiszteletbeli rendőrt avattak Koni személyében.

  • Örömet okoztak

A Budaörsi Rendőrkapitányságot kereste meg egy anyuka, aki három és fél éves kisfiának szeretett volna kedveskedni, ugyanis a rendőrök nagy rajongóinak hírében áll.

A budaörsi rendőrök azonnal igent mondtak a tiszteletteljes felkérésre, 2022. február 21-én a kapitányság épületében látták vendégül édesanyjával együtt a kisfiút. Megismerte az előállító helyiséget, felpróbálta a lövedékálló mellényt, a rohamsisakot, beült a rendőrautóba, és a szolgálati négylábúval is barátságot kötött.

A felejthetetlen élmények mellé kézzelfogható emlékeket is hazavitt: tenyérnyomatát, ajándékokat és egy tiszteletbeli kisrendőr igazolványt is magáénak tudhat.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek, az ország szuverenitásának védelme kiemelt jelentőségű - mondta Varga Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője a szuverenitásvédelemmel összefüggő törvényjavaslatok együttes általános vitájában kedden az Országgyűlésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!