2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Kék hírek

Őrizetben a salgótarjáni díler

Egy 40 éves és egy 27 éves férfit fogtak el a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 40 éves, valamint kábítószer birtoklása és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves salgótarjáni lakos ellen.   

A rendőrök 2021. szeptember 22-én 10 óra 55 perckor ellenőriztek Salgótarján belterületén egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Ennek során a rendőrök megállapították, hogy a 27 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A hatóság tagjai a férfi ruházatát átvizsgálták, amelynek során nála bruttó 9,3 gramm zöldes színű növényi törmeléket találtak meg, amelynek gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a férfi lakásán megtartott kutatás során a lakószoba függönykarnisába rejtve 10,9 gramm zöldes színű növényi törmeléket, valamint a lakás garázsában bruttó 8,3 gramm fehér színű porszerű anyagot foglaltak le. A növényi törmelék és a por gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószerre pozitív jelzést adott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves férfi a kábítószert a 40 éves férfitól szerezte be, aki 2021. május és augusztus 3. közötti időszakban lakásán több személy részére értékesített - az eddig beszerzett szakértői vélemények alapján – N-etil-hexedron és metamfetamin tartalmú kábítószert. A drogot a vásárlóknak adagonként eltérő áron 5000 és 1000, valamint 2000 és 3000 forint közötti készpénzért adta el.

A rendőrök a 40 éves férfit elfogták, lakásán 2021. szeptember 22-én a végrehajtott kutatás során bruttó 20,3 gramm fehér színű, porállagú kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le. A por a szakértői vizsgálat alapján N-etil-hexedron kábítószernek minősül.  

A rendőrök a 40 éves és 27 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A hatóság tagjai a 40 éves salgótarjáni lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók a 40 éves férfi otthonában több, bűncselekményből származó pénzen vásárolt tárgyat – televíziót, gépkocsit és egyéb elektronikai eszközöket – is lefoglaltak.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megmentette az életét

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból. 2021. október 20.

Családi vállalkozás

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot. 2021. október 20.

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!