2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Őrizetben a salgótarjáni díler

Egy 40 éves és egy 27 éves férfit fogtak el a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 40 éves, valamint kábítószer birtoklása és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves salgótarjáni lakos ellen.   

A rendőrök 2021. szeptember 22-én 10 óra 55 perckor ellenőriztek Salgótarján belterületén egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Ennek során a rendőrök megállapították, hogy a 27 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A hatóság tagjai a férfi ruházatát átvizsgálták, amelynek során nála bruttó 9,3 gramm zöldes színű növényi törmeléket találtak meg, amelynek gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a férfi lakásán megtartott kutatás során a lakószoba függönykarnisába rejtve 10,9 gramm zöldes színű növényi törmeléket, valamint a lakás garázsában bruttó 8,3 gramm fehér színű porszerű anyagot foglaltak le. A növényi törmelék és a por gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószerre pozitív jelzést adott.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves férfi a kábítószert a 40 éves férfitól szerezte be, aki 2021. május és augusztus 3. közötti időszakban lakásán több személy részére értékesített - az eddig beszerzett szakértői vélemények alapján – N-etil-hexedron és metamfetamin tartalmú kábítószert. A drogot a vásárlóknak adagonként eltérő áron 5000 és 1000, valamint 2000 és 3000 forint közötti készpénzért adta el.

A rendőrök a 40 éves férfit elfogták, lakásán 2021. szeptember 22-én a végrehajtott kutatás során bruttó 20,3 gramm fehér színű, porállagú kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le. A por a szakértői vizsgálat alapján N-etil-hexedron kábítószernek minősül.  

A rendőrök a 40 éves és 27 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A hatóság tagjai a 40 éves salgótarjáni lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók a 40 éves férfi otthonában több, bűncselekményből származó pénzen vásárolt tárgyat – televíziót, gépkocsit és egyéb elektronikai eszközöket – is lefoglaltak.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Olaszliszkai tragédia: tizenöt éve gyilkolták meg Szögi Lajost

Máig indulatokat gerjeszt a 2006. október 15-én történt brutális gyilkosság, amelynek során csoportosan támadtak és vertek halálra Olaszliszkán egy tiszavasvári tanárt. 2021. október 15.

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a férfi, akit az esztergomi rendőrök nyolc rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. 2021. október 15.

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Megemlékezés Olaszliszkán

15 éve lincselték meg Szögi Lajos tanárt Olaszliszkán. A gyilkosság évfordulóján a településen emlékezik 18 órától a Mi Hazánk, a MÖM és a Betyársereg. A helyszínen van tudósítónk Csápenszky Erna.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!