2022. 05. 19. Csütörtök Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 17:30

Kék hírek

Őrizetben a rendőröket fenyegető férfi + videó

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, és indítványozza letartóztatását.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. november 29-én délután egy középkorú, borsodi férfi megszegte a védelmi intézkedéseket, majd amikor a boltban figyelmeztették a maszkhasználat követelményére, a garázdaság szabálysértését követte el.

A rendőrök a bejelentés nyomán intézkedni kívántak a férfival szemben és az igazoltatást követően közölték vele, hogy szabálysértés elkövetése miatt elő fogják állítani a városi rendőrkapitányságra.

A megalapozott gyanú szerint a férfi már a ruházatátvizsgálás megkezdése előtt azzal fenyegette az intézkedő rendőröket, hogy intézkedésük miatt bűncselekmény elkövetésével fogja őket hamisan megvádolni.

A rendőrök előállítás céljából a szolgálati gépjárműbe ültették a férfit, aki a vele szemben történő intézkedés miatt folyamatosan megöléssel fenyegette a járőröket.

A férfi a rendőrkapitányságra történt előállítást követően is többször bántalmazással, megöléssel fenyegette a vele szemben eljáró hivatalos személyeket, és azért, hogy a fenyegetéseinek nyomatékot adjon, többször felugrott a várakozóhelyéül kijelölt székről, és támadóan fellépve öklét rázta a rendőrök irányába.

Mivel a férfi fenyegetéssel akadályozta a rendőrök jogszerű eljárását, a nyomozó ügyészség a 2022. január 26-án történt elfogását követően elrendelte őrizetét, és gyanúsítottként hallgatta ki.

A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését és panasszal élt a gyanúsítás ellen. A gyanúsított többszörös visszaeső, többek között erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt is volt már büntetve. A nyomozó ügyészség indítványozta az elkövető letartóztatásának elrendelését, a kényszerintézkedés tárgyában holnap dönt a Debreceni Járásbíróság.

Az elfogásról készült videó: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!