2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Kék hírek

Öngyilkos lett a börtönben a gyerekmolesztáló pedofil

Kilencéves korától bántalmazott egy kislányt.

  • Öngyilkos lett a börtönben a gyerekmolesztáló pedofil

Öngyilkos lett a börtönben egy elítélt pedofil, aki korábban évekig élősködött egy fiatal lánykán.

Az 56 éves Paul Cavner egyike volt annak a négy brit gyermekbántalmazónak, akik 9 éves korától 14 éves koráig kínoztak egy kiszolgáltatott lányt. A férfi készpénzzel, alkohollal és cigarettával fizetett áldozatának, egészen addig, amíg le nem bukott. A bíróság végül bűnösnek találta a szexragadozót nemi erőszak és szeméremsértés vádjában. Kilenc év börtönre ítélték.

Cavner a fogdában öngyilkossági megfigyelés alatt állt, mert azt állította, hogy éjszaka hangokat hallott a fejében. Később egy öngyilkossági kísérlet után kórházba is került, de miután kiengedték, továbbra is kellemetlen és bántó hangokat vélt hallani. Végül állítása szerint a hangok eltűntek, a megfigyelést pedig 10 nappal később leállították. A férfi ezután végzett magával.

Egy jelentés megállapította, hogy Cavner ügyét nem kezelte megfelelően a büntetésvégrehajtási intézet, ráadásul a segítségnyújtásban is voltak hiányosságok – írta meg a Metro.

 

 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!