2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Öngyilkos akart lenni a terhes asszony

Vajon milyen trauma érhette a ráckevei kismamát, hogy öngyilkossági szándékkal tűnt el otthonából?

  • Öngyilkos akart lenni a terhes asszony

Kedden késő éjszaka kapta a riasztást a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, hogy egy kismama tűnt el Ráckevén. A várandós nő öngyilkos akart lenni, ezért hagyta el otthonát és ismeretlen helyre távozott. Aggó családja értesítette a rendőrséget.

Segítségkérés futott be a kutató-mentő szolgálathoz (Képünk illusztráció) Fotó: Facebook 

Éjfél előtt érkezett a segítségkérés a Ráckevei Rendőrkapitányságtól, mert egy öngyilkossági szándékkal eltűnt kismamát kerestek 

– írta posztjában a kutyás szolgálat. – Elindítottuk a segítségnyújtást, de közben érkezett a hír, hogy a keresett személy városi környezetben van és tudnak vele kommunikálni, így nincs szükség kutyás keresésre. 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!