2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:15

Kék hírek

Olyan videó készült az óvónőkről, hogy azonnal riasztották a zsarukat

Két- és hároméves gyermekek voltak az áldozatok. A szülők elszörnyedve nézték a felvételeket.

  • Olyan videó készült az óvónőkről, hogy azonnal riasztották a zsarukat

Kattant a bilincs annak a két óvónőnek a kezén, akik két-, illetve hároméves gyerekekkel kegyetlenkedtek. Az esetre talán soha nem derül fény, ha nem készül róluk leleplező felvétel. 

Ami jelenleg bizonyos: az egyik tanerő centikről ordított a kisgyermekek arcába, megfélemlítve őket, míg a másik az egyik gyermek ujjaira taposott, míg egy másik hátába térdelt. Tette mindezt nem csak szánt szándékkal, de láthatóan úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Az amerikai Georgia államban, közelebbről Roswell városában található óvoda két alkalmazottját, a 40 éves Zeina Alostwanit és a 19 éves Soriana Bricenót a hatóságok őrizetbe vették. Alostwani esetében a bíró 75 ezer dolláros (27,6 millió forintos) óvadékot állapított meg, Briceno azonban menekült státusza miatt nem védekezhet szabadlábon.

Kegyetlenkedéseikre azt követően derült fény, hogy az egyik kisgyermek édesanyja, Gloria Barghi úgy döntött, ránéz az óvodai foglalkozás élő internetes közvetítésére. Mint utólag elmesélte a sajtónak: egyszerűen volt egy olyan érzése, hogy rá kell néznie a gyermekére. Nem hitt a szemének: épp, amikor felcsatlakozott a zárt közvetítésre, akkor történt meg az egyik gyerkőc bánalmazása.

Az óvoda tehetetlen volt

Az asszonyt nem csak a látottak zaklatták fel, de az intézmény tehetetlensége és felkészületlensége.

– Az igazgató rám nézett, és megkérdezte: "Azt akarja, hogy felfüggesszem őket?", mire én azt mondtam: "Elhiheti, ezt akarom. Tegye meg most!"

Az asszony arról is beszámolt: utólag a saját gyermeke is egyértelműen bántalmazás jeleit mutatta, csak ezeket ő nem ismerte fel időben. A hatóságok egyébként jelenleg visszanézik a korábbi videófelvételeket, hogy kiderítsék, a két tanárnő hány alkalommal és kikkel kegyetlenkedett, emellett más alkalmazottak is hasonlóan viselkedtek-e a gyermekekkel.

Georgia államban egyébként az ellenük felhozott vádakért öttől 20 évig terjedő börtönbüntetés adható – írja a Daily Mail.

 

Az eredeti Cikk és Videó Ide kattintva érhető el.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!