2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Olyan kegyetlenül bánt gyermekével a terhes horroranya, hogy most is csöveken keresztül kell táplálni

Igyekezett kimagyarázni magát az anya, de nagyon átlátszóra sikeredett minden kijelentése.

  • Olyan kegyetlenül bánt gyermekével a terhes horroranya, hogy most is csöveken keresztül kell táplálni

Egészen döbbenetes ügy jutott a hatóságok tudomására, melynek következtében őrizetbe vettek egy kétgyermekes, épp harmadik babájával terhes 27 éves nőt, valamint két évvel idősebb lakótársát. Ténykedésük folyományaként az anya kisebbik gyermeke jelenleg is intenzív osztályon fekszik, csövön keresztül táplálják.

Az eset azzal kezdődött, hogy a 29 éves, ohiói Haley Jones azzal tárcsázta a segélyhívószámot: lakótársa, Amber Lynn Cave hároméves fia rányitotta a hideg vizet a fürdőkádban ülő, kisebbik gyermekre. Az anya csak túl későn vette észre, hogy a kétéves gyermek a jéghideg vízben ül, és noha 15 percen keresztül próbálták felmelegíteni, nem jártak sikerrel. Ekkor döntöttek úgy, hogy hívják a mentőket.

Legalábbis ez volt a történet, amit előadtak.

A valóság azonban sokkal kegyetlenebb: a kétéves gyermek kivizsgálása közben egyértelművé vált, hogy nem csak annyi történt, hogy hideg vízben ült egy darabig. Zúzódások, holzsolások borították, anyja azt sem tudta megmondani, mikor látta utoljára orvos, egyértelmű volt, hogy a gyermek teljesen el volt hanyagolva. Látva, milyen állapotban van, bátyját is megvizsgálták, akin ugyancsak jó pár aggodalomra okot adó sérülést fedeztek fel. Ezt követően mindkét gyermeket felvették az intenzív osztályra. A nagyobbikat azóta már kiengedték, most nevelőszülőknél van, a kisebbik azonban olyan rossz állapotban volt, hogy bent tartották, csövön keresztül kell táplálni.

A két nő ellen gyermekbántalmazás, valamint bizonyítékok eltüntetése a vád, emellett az anyát kétrendbeli emberrablással is gyanúsítják – tudósít a Law and Crime oldala.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!