2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Kék hírek

Nyaralás közben lopták el egy budapesti pár kisfiát?

A Budapesten élő László szeretné tudni az igazságot.

A Budapesten élő László állítja, 1989-ben az akkori élettársával nyaralni mentek a barátaikkal Jugoszláviába. A párja várandós volt, az utolsó napon pedig elfolyt nála a magzatvíz. 

Rijekába utaztunk, ahol a kórházban megszült. Nekem és az akkor 15 éves lányomnak megmutatták az inkubátorban, látszólag egészséges volt. De mire este visszamentünk, azt mondták, tüdőgyulladásban meghalt– mesélte a Blikknek a 72 éves férfi. Egy papírt aláírattak velük, amit nem is értettek, az állítólag elhunyt babát viszont nem láthatták és ki sem adták nekik, hogy eltemethessék.

Nagyon megviselt minket akkor, de utána már nem foglalkoztunk vele. Amikor néhány éve kirobbant a csecsemőeladási botrány Szerbiában, ekkor döbbentem rá, hogy mi is így járhattunk. Nagyon szeretném tudni, hogy mi az igazság, valóban él-e esetleg a fiam. Felvenném vele a kapcsolatot, és ha ő is akarja, fent is tarthatjuk– tette hozzá László.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!