2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Kék hírek

Nem úszta meg a felelősségre vonást a dorogi rongáló

A dorogi nyomozóknak egy egy évvel ezelőtt kezdődő rongálás elkövetőjét sikerült azonosítani. A helyi lakost összesen 12 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsították.

A dorogi nyomozóknak egy egy évvel ezelőtt kezdődő rongálás elkövetőjét sikerült azonosítani. A helyi lakost összesen 12 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsították.

 

A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozóinak kitartó munkája során sikerült egy olyan elkövetőt azonosítani, aki - több mint egy éve - folyamatosan követett el bűncselekményeket a városban. A rendőrök újra és újra elővették az egyesített bűnügyeket, hogy a tettest kézre kerítsék. A gyanú szerint 2020. július hónapban egy helyi mosoda ajtaját betörte, egy fagylaltozó falát spray-vel lefújta. Egy dorogi telephelyen már jóval nagyobb károkat is okozott a 30 éves férfi. Szeptemberben több kamiont és vontatmányt is megrongált, a kár több millió forint lett. Még ebben a hónapban öt személygépkocsit megrongált, itt is több mint 1 millió forint lett a kárösszeg. Ezen felül még a dorogi önkormányzat épületében okozott károkat, valamint gépjárművet és rakományt is megrongált. A férfi, végül az önkormányzatnak egy emailt küldött, aminek nem teljesítése esetén, további rongálásokat helyezett kilátásba.

A gyanú szerint elsődlegesen több mint 9 millió 500 ezer forint kárt okozott a sértetteknek. A rendőrök végül 2021. szeptember 22-én gyanúsítottként kihallgatták Sz. Márkot, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte. Ellene 1 rendbeli jelentős kárt okozó rongálás bűntett, 1 rendbeli nagyobb kárt okozó rongálás bűntett, 8 rendbeli kisebb kárt okozó rongálás vétség, 1 rendbeli szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó falfirka elhelyezésével elkövetett rongálás vétségének, és 1 rendbeli kényszerítés bűntettének elkövetése miatt indult büntetőeljárás. 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Olaszliszkai tragédia: tizenöt éve gyilkolták meg Szögi Lajost

Máig indulatokat gerjeszt a 2006. október 15-én történt brutális gyilkosság, amelynek során csoportosan támadtak és vertek halálra Olaszliszkán egy tiszavasvári tanárt. 2021. október 15.

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a férfi, akit az esztergomi rendőrök nyolc rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. 2021. október 15.

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Megemlékezés Olaszliszkán

15 éve lincselték meg Szögi Lajos tanárt Olaszliszkán. A gyilkosság évfordulóján a településen emlékezik 18 órától a Mi Hazánk, a MÖM és a Betyársereg. A helyszínen van tudósítónk Csápenszky Erna.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!