2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Kék hírek

Nem tudtam megmenteni őket

Első házassági évfordulóján helyezik örök nyugalomra az édesanyát és 9 hónapos fiát.

  • Nem tudtam megmenteni őket

A borzasztó eset megelőzhető lett volna, ha a család körültekintőbb. A kórház garázsában hunyt el gyermekével az újdonsült édesanya.

Borzalmas tragédia szakított szét egy boldog családot. Ráadásul a baj megelőzhető lett volna, ha sokkal óvatosabbak…

Az egész azzal kezdődött, hogy Kellye Weathersby-Canty bevitte az édesanyját a detroiti Harper Kórházba. Abban is megegyeztek, hogy a rendelés végén majd érte megy kocsival. A két nővel tartott Kellye 9 hónapos kisfia, Kannan is, akit a nő egy percre sem akart magára hagyni.

Ám amikor délután az idősebb hölgy fel akarta hívta lányát, nem vette fel neki a telefont, sehogy sem tudta elérni. Nem habozva Kellye férjét tárcsázta, DeMarray Cantyt, aki történetesen a Wayne megyei seriffhelyettes.

DeMarray egyből a kórházba rohant, hogy megkeresse élete szerelmét. A parkolóban ugyan megtalálta az autóban az anyukát és a kisbabát, de akkor már késő volt.

– Először úgy tűnt, hogy alszik, ezért csak bekopogtam az ablakon. A járókelők segítségével törtem be az üveget. Felemeltem, és az arcomat az arcához érintettem, de hideg volt. Magamhoz szorítottam és csak ringattam – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a seriffhelyettes.

 

– Nem tudtam megmenteni őket. Tudom, hogy soha nem leszek ugyanaz. A családunk még csak most lett teljes – zokogta a gyászoló férj.

A CrimeOnline információi szerint körülbelül egy évvel ezelőtt vásároltak egy használt autót, aminek a hátulja megsérült. Bár Kellye és a férje azt hitték, hogy a kár csak szépséghibát okozott, a jelentések szerint a kipufogórendszer is megsérült, ami miatt a gázok beszivárogtak az autóba.

A pár első házassági évfordulója április 1-jén lett volna. Ezen a napon helyezik örök nyugalomra az édesanyát és fiát.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Ismét bíróság előtt Muki, a magyarcsanádi lány gyilkosa

Elkezdődött annak a makói férfinak a pere hétfőn a Szegedi Törvényszéken, aki tíz hónappal azután, hogy szabadult a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt rá kiszabott büntetéséből, tavaly tavasszal megpróbálta megfojtani nővérét.
Halálos lakástűz volt Apcon

Halálos lakástűz volt Apcon

Lakástűzben meghalt egy ember advent első vasárnapján a Heves vármegyei Apcon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!