2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A kenguru 17:30

Kék hírek

Nem tudta túltenni magát testvére halálán: önkezével vetett véget életének a 4 gyermekes édesapa

A nővére 14 éves korában halt meg, amit a családapa sosem tudott feldolgozni.

  • Nem tudta túltenni magát testvére halálán: önkezével vetett véget életének a 4 gyermekes édesapa

Sosem tudta túltenni magát húga halálán Charlene Downes testvére. Charlene 14 évesen, 2003 novemberében nyomtalanul eltűnt Blackpoolból. Hiába kereste több száz rendőr, a kislány nem került elő egészen tavalyig. Amikor kiderült, hogy meggyilkolták, a család teljesen összetört.

 

Most pedig újabb tragédiával kell megküzdeniük. Charlene öccse, Robert ugyanis önkezével vetett véget az életének. A négygyermekes apa a családi házban lett öngyilkos.

"Csodálatos ember volt, az egyik legkedvesebb, akit csak ismertünk, de Charlene eltűnése után már soha többé nem volt olyan, mint azelőtt. Azt mondta, nem tudja túltenni magát Charlene eltűnésén és a nagymamája halálán. Ettől függetlenül mindenkiért mindent megtett volna. Négy csodálatos gyermeke van, most kezdte volna el az egyetemi tanulmányait, közben pedig dolgozott. Nagy hatással volt mindannyiunkra, folyton megnevettetett" - mondta a 30 éves férfi édesanyja, Karen Downes.

A férfi holttestére az édesapja talált rá, aki azonnal elkezdte az újraélesztést, miközben a felesége hívta a mentőket. A mentősök azt állapították meg, hogy Robert egy ideje már halott lehetett, és nem tudtak érte semmit tenni. A boncolás kimutatta, hogy heroinnal végzett magával.

 Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!