2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Kék hírek

Nem tanult a korábbi rendőrségi eljárásokból

A karcagi rendőrök utóbb 2021. decemberében hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, de a megalapozott gyanú szerint januárban megint betört egy helyi ingatlanba.

Ismeretlen személy 2022. január 16-án 7 óra és 16 óra között bement egy karcagi lakóházba, ahonnan DVD lejátszót, beltéri egységet, gázpalackot, 30 kg krumplit, némi fűszert és egy elektromos kávéfőzőt tulajdonított el. A károsult bejelentését követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek. Hamarosan körvonalazódott a feltételezett elkövető kiléte, hiszen egy helyi lakos gázpalackot kínált eladásra többeknek. Az egyenruhások elszámoltatták a megnevezett személyt, aki már a háza kapujában bevallotta a rendőröknek, hogy ő a ludas a bűncselekmény elkövetésében. A nyomozók elfogták és a Karcagi Rendőrkapitányságra előállították a 42 éves férfit. Az egyenruhások a gyanúsított terhére rótt bűncselekményt egyesítették egy korábban indított büntetőeljáráshoz. A megalapozott gyanú szerint ugyanis 2021. II. félévében három betöréses lopást is ő valósított meg karcagi magánszemélyek sérelmére. A gyanúsított nem volt válogatós, vitt mindent, ami az útjába akadt: tisztálkodó- és tisztítószereket, kerékpárt, szerszámgépeket, radiátort, vajlingot, pálinkásüvegeket, festményt, sőt egy mosogatócsap kifolyócsövét is.  A rendőrök a kutatás alkalmával csupán az eltulajdonított értékek töredékét tudták lefoglalni, mert a terhelt bevallása szerint mindent pénzzé tett.

A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott és a mai napon előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mozaik - Streisand 80

80 éves Barbra Streisand - Ünnepi koncert az Ester Sings the Songs of Streisand előadásában a MOM Kultban! A részletekről Tátrai Eszter énekes számolt be.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!