2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Nem nyugodhat Babicsek Bernát: Kihallgatták a szüleit

Nagy reményeket fűznek az újabb nyomozáshoz a szülők. Remélik végre igazságot szolgáltatnak a színésznek.

  • Nem nyugodhat Babicsek Bernát: Kihallgatták a szüleit

Fájdalmas dolgon jár Babicsek Bernát édesanyjának az esze. Márta asszony mind a mai napig érzi a fájdalmat fia elvesztése miatt, a sebei ráadásul nemrég ismét feltépődtek. 

A Blikk információi szerint, ugyanis kedden a rendőrség ismét kihallgatta Babicsek Bernát szüleit, mert a panaszuk után újraindítottak a nyomozást.

„Remélem, jó döntés születik majd a nyomozás végén. Kihallgattak a férjemet és engem is, mindent részletesen el kellett mesélnünk újra. Azt is el kellett mondani, hogyan találtunk rá Bernátra, a férjemet és engem is felzaklattak a történtek” – árulta el a lapnak Márta asszony, aki minden egyes nap meglátogatja fia sírját. 

„Nem volt könnyű, újra felszakadtak a még be sem gyógyult sebek. Nehéz szívvel álltam a kihallgatás elé, ugyanis az első nyomozás eredménye nagy csalódás volt. Bár a fiamat semmi nem hozza vissza, szeretném, ha igazságot szolgáltatnának neki. Valaki, vagy valakik itt hibáztak, és az Bernát életébe került”– sírta el magát a gyászoló édesanya, aki reméli ezúttal megkapja a rég áhított válaszokat fia halála kapcsán. 

Mint ismert, Babicsek Bernát halálát füstmérgezés okozta. A tragédia éjjelén egy biztonságtechnikai cég járőre kiment a házhoz, s bár érzékelte, hogy füst árad ki a szellőzőn, ő azt kéménynek nézte. A gyászoló édesanya azt is elárulta, hamarosan ismét kimennek majd a megboldogult színész házához, hogy újfent átvizsgálják. 

 

 

 

Ripost

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Őrizetben a kifosztó

Őrizetben a kifosztó

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki alvó rokona füléből lopta el a fülbevalót, valamint több üzletből is tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!