2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Kék hírek

Nem megy „Szabadiba”

Az eltökélt tolvaj és a határozott biztonsági őr párharcából utóbbi került ki győztesen. Nem úszta meg sérülések nélkül, míg a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a tettest, végül bilincsben állították elő a körömmel is ellenálló nőt.

Egy kistarcsai üzletből 2021. október 25-én délután érkező segélyhívásra reagálva érkeztek a járőrök a helyszínre. Nem sokkal korábban a bolt biztonsági őre felfigyelt egy 31 éves nőre, aki egymás után dugdosta a polcokról leemelt termékeket a táskájába. Fizetés nélkül akart távozni, amikor a vagyonőr útját állta. A nő rezzenéstelen arccal, lépteit szaporázva ment tovább, az őr azonban nem tágított. Megragadta a nő táskáját, mire éles fájdalom hasított belé, először egy ütést érzett, majd a rózsaszínre lakkozott műkörmök véres sebeket ejtettek fején. A csapdába esett tolvaj karját és lábát lóbálva próbálta erőszakkal lefejteni magáról a biztonsági őrt, de a 65 éves férfi nem eresztette, földre vitte, és a járőrök megérkezéséig ott is tartotta.

A biztonsági őr könnyű sérüléseket szenvedett, a 31 éves P. Viktória rendőri kísérettel az előállító helyiségben végezte, táskájának több mint 20 ezer forintot érő, bűnös úton szerzett tartalma visszakerül a boltba. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, több büntetőeljárás is folyik ellene üzletszerűen elkövetett lopások gyanújával.

Az állítása szerint munkával és állandó lakhatással nem rendelkező P. Viktória nem tett vallomást kihallgatásán. A bizonyítékok azonban kellően alátámasztják a gyanút. Annak érdekében, hogy a zsákmányolt napszemüveget, szeletelt szalámikat, csokoládét, energia italt, szépségápolási terméket, törlőkendőt és babakrémet megtartsa erőszakot alkalmazott, ezért a bűncselekmény minősítése súlyosabb korábbi lopásainál.

Az őrizetbe vett P. Viktória ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Autók az árokban

Győr-Moson-Sopron megye területén a rendőrök hat személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!