2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Kék hírek

Nem hitt a szemének a bácsalmási pincér, miután észrevette, hogy mit csinál egy férfi a teraszon

A részeg elkövető ezt még megúszta, de később egy teherautót is ellopott, majd a jármű tulajdonosa mellett hajtott el vele.

  • Nem hitt a szemének a bácsalmási pincér, miután észrevette, hogy mit csinál egy férfi a teraszon

Május 6-án arról érkezett bejelentés, hogy az egyik bácsalmási kávézó teraszán egy férfi önkielégítést végez, miközben videótelefonál - írja a Police.hu 

A pincér azonnal értesítette a főnökét, aki megkérte az maszturbáló férfit, hogy távozzon. A férfi azonban maradt és szidalmazta a dolgozókat. 

A 41 éves madarasi lakos olyan részeg volt, hogy a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították. Szeméremsértés miatt indult ellene eljárás. 

A férfi pár héttel később egy teherautót kötött el, és már Katymárnál járt, amikor az épp ott dolgozó tulajdonos mellett elhaladt. A sértett a nyomába eredt, és nem sokkal messzebb sikerült is megállítania a férfit. A járőrök kiérkezésééig megpróbálta maradásra bírni, amitől a tolvaj bedühödött, többször megütötte és a teherautó egyik ablakát is betörte.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!