2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Kék hírek

Nem hagyták gyakorolni

A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták azt a 29 éves férfit, aki egy családi ház udvaráról kötött el egy kocsit, hogy azon tanuljon meg vezetni. Nem egész 30 percet autózhatott.

Egy 45 éves szigetszentmiklósi férfi 2022. január 11-én kora reggel vette észre, családi házának udvaráról autója eltűnt. Tárcsázta a segélyhívót.

A helyi erők információik birtokában indultak a jármű keresésére, fél órán belül célt értek. A szigethalmi HÉV átjáróban pillantották meg a keresett autót, megállították, és igazolásra szólították fel a sofőrjét, majd vitték a kapitányságra. A segédmunkából élő férfi részletes beismerő vallomásában elmondta, hogy egy éjszakai séta közben, pusztán kíváncsiságból ment be a ház nyitott kapuján. Az udvaron parkoló kocsit meglátta, bepattant, mivel a kulcs is benne volt, jött az ötlet elhajt vele. Állítása szerint nem lopási szándék vezérelte, csupán ki akarta próbálni és megtanulni rajta vezetni.

A 29 éves budapesti B. Kálmán ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!