2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

Az ünnepi szolgálat leteltével indult haza a Pilisvörösvári Rendőrőrs főtörzszászlósa 2021. október 24-én éjszaka. Az óra majdnem kettőt mutatott, amikor a Budai úton megpillantotta a murvás területen parkoló autóbuszról leszálló férfit. Nem tűnt sofőrnek, ezért megérzésére hagyatkozva a jármű felé vette az irányt.

Mint kiderült, a 26 éves, láthatóan bódult férfinek annyi köze volt a buszhoz, hogy előzőleg kinyitotta, fellépdelt a lépcsőn és kutatott. Slusszkulcs, 250 forintnyi apró és egy csőkulcs lett volna a zsákmánya, ha a járőr ki nem szúrja.

A férfi drogtesztje THC-re, AMP-re és BZO-ra pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre előállították.

Lopás kísérlete vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás a Pilisvörösvári Rendőrőrsön.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!