2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Nem akart "becsicskulni a mentős gádzsinak"

A mentősök egy férfi kezét próbálták csak összevarrni, miután összeroppantott egy söröspoharat.

  • Nem akart

Hétvégén hívták a mentősöket a XIII. kerület egyik éttermébe, ugyanis egy 25 éves, barátaival falatozó fiatalember igencsak érdekes sérülést szenvedett: a már nem igazán szomjas, de roppant mód izmos férfi ugyanis azt akarta bemutatni a haveroknak, hogy erejével össze tud roppantani egy söröspoharat. 

A mutatvány sikerült, de természetesen nem egészen úgy sült el, ahogyan az izomkolosszus elképzelte, ezért a társaság jobbnak látta értesíteni a mentőket sérült kezű barátjukhoz.

A fiatal ápolónő, miután megvizsgálta a sebet, azonnal látta, hogy össze kell varrni, ám amikor közölte, hogy ehhez kórházba kell szállítani, hirtelen heves ellenállásba ütközött: 

- Még az is felmerült, hogy a nyakában levő hatalmas aranylánccal esetleg testsúlyuk alapján “megvásárolja” bajtársainkat, ám erre nem került sor

 - írta a Facebookon az Országos Mentőszolgálat. A vita azonban nem tartott sokáig, a fiatal ápolónő ugyanis nem ijedt meg és kétségbe sem esett, hanem azonnal cselekedett: már a rádióval a kezében, nyugodtan közölte, hogy hívja a rendőrséget. A férfi ellenállása ezután hirtelen alábbhagyott és a modora is sokkal szalonképesebb lett, mi több, egyik percről a másikra már az együttműködés is simán ment neki. 

- Sőt, az egyébként eseménytelen szállítás alatt, végül elnézést kért indulatossága miatt és megköszönte a mentők segítségét. Elmondta, csak annak látszatát szerette volna elkerülni a barátok előtt, hogy “becsicskul a mentős gádzsinak”

 - tették hozzá a mentők. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!