2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Kék hírek

Nem adták be az életmentő inzulint a 8 éves kislánynak, inkább imádkoztak a szülők

A 8 éves kislány belehalt, hogy nem kapta meg az inzulint.

  • Nem adták be az életmentő inzulint a 8 éves kislánynak, inkább imádkoztak a szülők

A rendőrség letartóztatta egy vallási csoport 12 tagját, miután meghalt egy cukorbeteg lány, akinek a szülei állítólag nem adták be az inzulint a kislánynak, hogy elvégezhessenek egy imarituálét.

Elizabeth Struhs január 7-én hunyt el Queenslandben, Ausztráliában, a rendőrség azt állítja, hogy az 1-es típusú cukorbetegség leküzdéséhez szükséges inzulint megvonták tőle. A jelentések szerint a szülők, Jason (50) és Kerrie (46), ahelyett, hogy gyógyszert adtak volna Elizabethnek, imákat és himnuszokat énekeltek a „The Saints” elszakadt keresztény gyülekezet 20 tagjával.

A Daily Mail szerint Elizabeth szülei több napig visszatartották az inzulint, mivel azt hitték, hogy „Isten meggyógyítja”. A szülők azt állítják, 14 ember döntött úgy, hogy megtagadják a kislánytól az inzulint. A kislány halála ügyében 6 hónapig nyomoztak, hogy mindenre fény derüljön. Ezek után tartóztattak le 12 embert.

A rendőrség azt állítja, hogy a házaspár „imarituálét” tartott hívőtársaival, énekeltek és gitároztak, miközben Elizabeth haldoklott. Még a mentőt is csak késve hívták, hogy be tudják fejezni az imádkozást.

 Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!