2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Kék hírek

Nagy erőkkel keresik a fővárosi kórházból eltűnt gyönyörű Fannit

Dercsényi Fanni Laurát a nyomozok ezekben a percekben is keresik. Megtaláláshoz a lakosság segítségét kérték.

  •  Nagy erőkkel keresik a fővárosi kórházból eltűnt gyönyörű Fannit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi kapitánysága körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dercsényi Fanni Laura ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves lány 2022. április 20-án 21 óra 30 perc körül egy VIII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Könnyebb felismerése érdekében, a hatóság személyleírást is adott a fiatalról. Dercsényi Fanni Laura körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú, haja szőke. Eltűnésekor kékesszürke melegítőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Dercsényi Fanni Laura tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!