2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Kék hírek

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Egyeken, lezárták a környéket

Átvágott egy gázvezetéket egy munkagép hétfőn délelőtt Egyeken, a Magyari Imre utcában. A hatóságok az érintett részt lezárták, öt ház lakóit pedig megkérték, hogy ideiglenesen hagyják el otthonaikat, vagy a munkálatok idejére zárkózzanak be - írja a Katasztrófavédelem.

  • Munkagép vágott át egy gázvezetéket Egyeken, lezárták a környéket

A kiérkező egyeki önkormányzati tűzoltók ötven méteres körzetben lezárták a területet, az érintett területen lévő öt ház lakóit pedig arra kérték, hogy a munkálatok idejére ideiglenesen hagyják el otthonaikat, vagy maradjanak a házakban, és ne használjanak elektromos készülékeket.

A környéken lakók közül hatan hagyták el a házukat. A helyszínre várják a gázszolgáltató szakembereit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!