2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Kék hírek

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Egy mezőtúri lakos Szolnokig utazott vonattal 2021. november 28-án a kora reggeli órákban, azonban mobilkészülékét – melynek tokjában készpénz és bankkártya is volt – a közlekedési eszközökön felejtette.

A tárgyat egy mezőtúri fiatal találta meg, majd a bankkártyával 2021. november 29-én egy helyi élelmiszerboltban próbált meg vásárolni. Fizetéskor a bankterminál jelezte a pénztárosnak, hogy a kártya lopott, ezért az üzletvezető értesítette a rendőrséget. Mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek, a feltételezett elkövető a bolt előtti füves részen próbált megszabadulni a telefontól, azonban később a nyomozóknak megmutatta, hogy hová rejtette a készüléket.

A rendőrök előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra a 23 éves férfit, akit lopás bűntett és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett kísérlete elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A gyanúsított semmit nem tagadott, beismerő vallomást tett.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!