2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Kék hírek

Mindketten súlyosan megsérültek

A Tolna megyei rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves tatabányai férfi ellen folytattak, aki májusban az M6-os autópályán az alagutak környékén egy betonelemnek csapódott.

Közúti balesetről érkezett bejelentés 2021. május 12-én 14 óra 42 perckor. A bejelentés szerint egy személygépkocsi egy betonelemnek ütközött az M6-os autópályán, a 167-es kilométerszelvény közelében, Bátaszék térségében. A helyszínen a kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy autó vezetője közlekedett az autópályán Budapest irányába, amikor eddig ismeretlen okból az A jelű alagút előtt a pályatesteket elválasztó betonelemnek ütközött. A balesetben a jármű vezetője és utasa is megsérült.  

Az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán folytattak nyomozást  a 41 éves sofőrrel szemben, közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt, őt gyanúsítottként hallgatták ki. 

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

„Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!”

Az unokázós csalók ezzel csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős asszonytól – most a budapesti rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat. 2021. szeptember 19.

Két társaság verekedett össze Tiszaújvárosban

Az összetűzés során több személynek szúrt sérülései keletkeztek, az egyik férfi a késelésbe belehalt. 2021. szeptember 18.

Életet mentettek a Móri Rendőrkapitányság munkatársai

Kevesebb mint fél óra alatt megtalálták a zavart férfit. 2021. szeptember 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!