2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Mindent vitt, templomból is lopott a gátlástalan tolvaj

A kőbányai rendőrök elfogták a férfit, aki egy templomból perselyt, egy üzletből fehérneműt, az utcáról pedig egy autót lopott el.

  • Mindent vitt, templomból is lopott a gátlástalan tolvaj

Kétszer is betért egy X. kerületi templomba egy férfi 2022. szeptember 15-én és 16-án délután. Nem imádkozni akart; a kihelyezett perselyeket, illetve azok tartalmát szemelte ki magának. A tolvaj sikerrel járt, a pénztartók megrongálása után az azokban összegyűlt 30.000 forint adományt magához vette, és a helyszínről távozott.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd négy napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A 30 éves H. István gyanúsított kihallgatása során a terhére rótt cselekmény elkövetését elismerte, majd további eseteket „gyónt meg” az őt kihallgató nyomozóknak.

A férfi elmondta, hogy 2022. szeptember 14-én éjszaka egy X. kerületi irodáház előtt parkoló kocsi nyitott állapotát kihasználta, majd miután néhány utcányit autózott, a gépkocsit hátrahagyta.

Ezzel nem ért véget a beismerések sora; a 30 éves elkövető egy 2022. szeptember 16-án éjszaka elkövetett lopásról is beszámolt a rendőröknek. Ez alkalommal H. István egy kőbányai bolt ablakát betörte, majd az üzletből pénzt, több női alsóneműt, harisnyát, jelmezt és nadrágot lopott el 200.000 forint értékben.

A tolvajt a X. kerületi nyomozók egy rendbeli lopás vétsége, egy rendbeli lopás bűntette, továbbá egy rendbeli jármű önkényes elvételének bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!