2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Milliókat loptak, lebuktak

A paksi rendőrök eljárást folytatnak egy 61 és egy 53 éves siófoki nő ellen, akik országszerte követtek el lopásokat, hamis-vagy álkulcs segítségével bejutva mások ingatlanába.

  • Milliókat loptak, lebuktak

Fotó: police.hu

Egy györkönyi férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2021. szeptember 27-ét követően ismeretlen módszerrel behatolt a házába, az ott elrejtett készpénzét megtalálta és eltulajdonította, így milliós kárt okozott.

A beszerzett információk alapján a nyomozók két siófoki nőt találtak gyanúsnak az ügyben. Kihallgatásuk során egyikük beismerő vallomást tett. A begyűjtött adatok és a vallomás alapján kiderült, hogy Györkönyben is többször járt a páros, de az ország több településén is követtek el lopásokat. Egyikük vezette az autót és figyelt amikor a kiszemelt ingatlanhoz értek. A másik nő a nála lévő kulcsokkal nyitotta ki a különböző zárakat, majd a házakba bement, és ellopta amit lehetett. Felkészültek minden lehetőségre, a házőrző ebeket kolbásszal „kenyerezték le”. A kalákában lopott pénzből tankoltak, a többit elosztották.

A fiatalabb nő elektronikus házi őrizetben van, míg idősebb társát letartóztatták, jelenleg is börtönben van.

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A TEK rendkívüli sajtótájékoztatója

A TEK rendkívüli sajtótájékoztatója

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Terrorelhárítási Központ az esztergomi robbantással kapcsolatban. Hajdu János TEK-főigazgató elmondta, az elhunyt kommandóson kívül még nyolc rendőr és három tűzoltó sérült meg.
A robbantó csapdába csalta a kivonuló egységeket

A robbantó csapdába csalta a kivonuló egységeket

Élet-veszélyes állapotban vannak az esztergomi robbantásban megsérült rendőrök. A hatóság négy és fél órán keresztül tárgyalt a robbantóval. A férfi készült a bűncselekmény elkövetésére, mert mielőtt felrobbantotta volna a gázpalackot, az ingatlanban benzint locsolt szét. Végül a házba belépő TEK-esekre robbantotta az épületet. A nyomozó-ügyészség több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indított nyomozást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!