2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Menekítik az embereket: apa és lánya veszett oda a lakástűzben

Nagy erővel vonultak ki a hatalmas lángok oltására a tűzoltók. Borzasztó tragédia történt.

Pokoli tűz pusztított a hajnali órákban egy lakóházban. Egy emeletes épülethez riasztották a tűzoltókat, akik perceken belül felvették a küzdelmet a lángokkal.

Nemcsak a lakókat, de a szomszédságot is kimenekítették az ingatlanokból. A tűzvész átszakította a tetőt és az ablakokat is betörte, de kiterjedt a szomszédos ház tetőszerkezetére, ami részben megsemmisült. Az érintett ingatlan eleje és hátulja is elszenesedett és megperzselődött.

 

A lánglovagok minden erőfeszítése ellenére egy 14 éves lány és 58 éves édesapja a lángok között ragadt. Az életüket nem tudták megmenteni.

John Beard, a Cumbriai Tűzoltóság és Mentőszolgálat vezetője elmondta: még túl korai lenne tudni, mi okozta a tüzet. Hozzátette, hogy ilyen súlyosságú lángok ritkán fordulnak elő. A rendőrök a tűzoltósággal együttműködve vizsgálják a tűz okát.

Úgy tudni más nem sérült meg a katasztrófában - tudta meg a The Sun. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!