2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Kék hírek

Megvertek egy férfit Kőbányán - videó

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit, aki tavasszal a bűntársával együtt rátámadt egy férfira Kőbányán.

  • Megvertek egy férfit Kőbányán - videó

A két férfi március 27-én 21 óra körül Budapest 10. kerületében, egy Könyves Kálmán körúti benzinkút mögött

Féltékenységből többször megütött egy másik férfit. Amikor az áldozat földre zuhant, támadói folytatták a támadást, végül elmentek.

A férfi könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.

A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik támadót, társát viszont még nem tudták elfogni, őt továbbra is keresik. Közzétették a férfi személyleírását és fotóját, hátha tud nekik segíteni valaki. A férfi

30 év körüli, 175 centi magas, sportos testalkatú. a bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágott és farmeringet viselt. jobb felkarján tetoválás van.

A kőbányai rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tud valamit arról, hol van, vagy magáról a bűncselekményől pontosabb információkat, jelentse a rendőrség oldalán megadott hívószámok egyikén.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Jótékony Mikulás

Radar - Jótékony Mikulás

Gianni és Ördög Nóra műsorvezetők, mikulásként és krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!