2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Kék hírek

Megtalálták, eltették

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 és egy 26 éves ászári férfit, akik a gyanú szerint megtaláltak és megtartottak egy hátizsákot a benne lévő értékekkel.

A Kisbéri Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2022. január 4-én délután Tárkány külterületén, az út mellett álló gépjárműből eltulajdonított egy hátizsákot. Abban hőkamera, akkumulátor, fejlámpák, vadászjegyek és fegyvertartási engedélyek voltak. A táskában lévő érték több mint 300 ezer forint volt. A feljelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során 2022. január 12-én azonosították, és a rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket. A két férfit gyanúsítottként kihallgatták. A Kisbéri Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt indított büntetőeljárás. Az eltulajdonított tárgyakat a nyomozók megtalálták és lefoglalták. 

 

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!