2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kék hírek

Megszólalt Opitz Barbi a pénteki attak után: Minden oké, csak egy vita volt, puszi!

Opitz Barbi énekesnő péntek este az Instagram-oldalán, a 24 órán keresztül elérhető történetben jelentkezett először, és üzent követőinek, és megköszönte a sok aggódást: “Sziasztok! Nagyon sok aggódó üzenetet kapok, minden rendben van, csak volt egy vita, semmi baj, de azért köszönöm, hogy aggódtok. Puszi” – írta közösségi oldalán az énekesnő.

  • Megszólalt Opitz Barbi a pénteki attak után: Minden oké, csak egy vita volt, puszi!

Az előzményekhez tartozik, hogy péntek kora délután járta be a magyar sajtót, hogy eltűnt Opitz Barbara. Az énekesnőt nem érték utol családtagjai, nagyon aggódnak érte, hiszen korábban halálos fenyegetéseket kapott. 

Az énekesnő édesanyja és testvére azt nyilatkozta a lapoknak, attól tartanak, hogy volt párja tartja fogva a lányt. Barbara ugyanis állítólag szakított Serleg Alberttel, aki ezért életveszélyesen megfenyegette.

Egy, az eltűnt személyek kérésére létrehozott civil kereső Facebook-csoportban az alábbi bejegyzést tette Opitz Barbara testvére: “Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, Serleg Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud azonnal hívjon 06309982669 vagy írjon!”

Az énekesnő testvére végül péntek este közölte, hogy megtalálták Barbarát, de az ügy egyre rejtélyesebb.

Budapesti Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban közölte: 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felvetődött a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van. A bejelentésben említett nőt a rendőrök tanúként hallgatják ki. Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt.

Ezután nem sokkal jelentkezett be az énekesnő Instagram oldalán, hogy most már minden rendben van, csak volt egy vita, semmi baj. És ezután köszönte meg a sok aggódást is.

Kapcsolódó írásainkat ITT és ITT olvashatja. 

Fotó: INSTAGRAM/OPITZ BARBI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!