2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:05

Kék hírek

Megszólalt a város polgármestere, miután egy gyermek holttestét találták meg egy csepregi családi házban – videó

Csepreg önkormányzata azonnal felajánlotta a segítségét a Bartók Béla utcai családnak, ahol egy kisgyerek holttestét találták meg.

  • Megszólalt a város polgármestere, miután egy gyermek holttestét találták meg egy csepregi családi házban – videó

Mint ahogy azt a Blikk is megírta, holttestet találtak kedden délelőtt egy csepregi családi házban. Az eset körülményeinek tisztázására a rendőrség büntetőeljárást indított.

A Bartók Béla utcai családi házban a vaol.hu beszámolója szerint egy ötgyermekes család lakik. Kedden délelőtt az apa volt otthon a két kisebb gyermekkel, három gyermek az óvodában volt.

Az RTL Klub Híradójában megszólalt a város polgármestere, akit nagyon megviselt a tragédia, az önkormányzat pedig azonnal felajánlotta a segítségét.

Sajnálatos módon arról értesültem a mai délelőtt folyamán, hogy egy kiskorú gyermek elhalálozott. A kollégáim biztosítottak arról, hogy felkeresték a családot és minden szükséges intézkedést megtettek annak érdekében, hogy a többi gyermeknek az elhelyezése, amennyiben szükséges, megoldódhasson– nyilatkozta a Híradóban Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere.

A rendőrök a család legkisebb gyermekét, aki még nincs egyéves, elvitték a házból. Információk szerint az apa öngyilkosságot kísérelt meg, de túlélte, a mentők pedig kórházba vitték.

Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!