2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Kék hírek

Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

A Bors információi szerint vasárnap este 9 óra körül a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen megöltek egy 40 év körüli férfit. Az elkövetőt jelenleg is keresik a hatóságok.

Az egyik, kerületi fórumként szolgáló Facebook-csoportból kiderült: az áldozat észrevette, hogy házuk körül ólálkodik valaki, akit végül követni kezdett a Margit utcáig. 

A gyilkos ekkor szúrta szíven a férfit.

A posztban az áldozat felesége arra kéri a szemtanúkat, hogy akinek bármilyen információja van az tettesről, az hívja a 112-t. Személyleírása szerint a jelenleg is keresett elkövető 165-170 centiméter magas, testesebb alkatú férfi, a gyilkosság idején terepszínű dzsekit és sötét nadrágot viselt.

Fotó: Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!