2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Kék hírek

Meglett a tolvaj és a lopott fa is

Kétszer lopott fát ugyanabból az erdőből egy kisigmándi férfi. A második alkalommal a rendőrök tetten érték.

  • Meglett a tolvaj és a lopott fa is

Falopásról érkezett bejelentés a Komáromi Rendőrkapitányságra 2022. március 24-én. A tulajdonos elmondta, hogy néhány nappal korábban erdőbejáráson volt a területén, ekkor vette észre, hogy hiányzik onnan húsz akácfa. A rendőrök még aznap délután kimentek a Csém külterületén lévő helyszínre, és már a távolból meghallották egy láncfűrész hangját. Tetten értek egy férfit, aki már több fát összekészített, egyet pedig éppen feldarabolt. A nyomozók elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Gy. István beismerő vallomást tett. A 68 éves kisigmándi férfi elmondta, hogy néhány nappal korábban is ő járt az erdőben, és tulajdonította el onnan a fákat. Gy. István ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók a helyszín közelében egy bakterházban a lopott fát is megtalálták, amit még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!