2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

A modern cirkusz atyja 11:05

Kék hírek

Meghalt egy kislány a bölcsődében, a biztonsági kamera felvette a tragédiát

Az édesanya világa egy pillanat alatt omlott össze, amikor a bölcsödéből értesítették a tragédiáról. A rendőrség azonnal gyanakodni kezdett és nyomozásba fogott.

  • Meghalt egy kislány a bölcsődében, a biztonsági kamera felvette a tragédiát

Egy amerikai édesanya nyugodtan adta be imádott, alig pár hónapos csöppségét egy bölcsőde napközijébe, hogy amíg dolgozik, addig is a legjobb kezekben legyen. Csakhogy arról fogalma sem volt, hogy a napköziben nemrég állt munkába egy képzetlen 18 éves férfi. DeJoynay Fergusson, amikor egyedül maradt az ártatlan csöppségekkel, szörnyű dolgokat követett el... Legalább két alkalommal a picik elvesztették az eszméletüket, ekkor megvárta, hogy magukhoz térjenek, majd ismét letakarta az arcukat.

– A gyerekek arcának letakarása során Ferguson általában nem tűnt dühösnek, hanem úgy tűnt, hogy nyugodtan várja az ismert eredményt. Ferguson néha a fejét csóválta, és zenére táncolt, vagy butáskodott a szobában lévő többi gyerekkel, akik figyelték, miközben arra várt, hogy a pelenkázóasztalon fekvő gyerek ne lélegezzen tovább – olvasható a fellebbviteli ügyészség beadványában.

Már az első hónapokban elkezdte bántalmazni a felügyeletére bízott gyermekeket. A biztonsági kamera felvételek szerint 28 napon keresztül 3 kisgyermeket is fojtogatott, olykor naponta többször is, és fizikai bántalmazást is elkövetett néhányukkal szemben.

Fergusson több mint három percen keresztül fojtogatta a 4 hónapos Isabella Taltont. Amikor a lányka nem reagált, Fergusson 20 percet várt, hogy értesítse a főnökét. A kihívott mentősök kórházba szállították Isabellát, ahol halottnak nyilvánították.

 

– Talton különösen nyűgös volt, és nem akarta abbahagyni a sírást – vallotta be a gyilkosság okát Ferguson a nyomozóknak.

A bíró a gyilkosságért életfogytiglani, a gyermekbántalmazásért pedig 12 évet szabott ki rá. Az állam legfelsőbb bírósága helybenhagyta múlt pénteken a most 22 éves DeJoynay Fergusonra kiszabott életfogytiglani börtönbüntetést - tudta meg a Crime Online. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Soroló: Roham a hatósági áras tűzifákért

Soroló: Roham a hatósági áras tűzifákért

Szárazságtűrő növényeket tesztelnek egy Körös-Maros menti biofarmon, október 7-ig tehetnek ajánlatot a gazdálkodók a környéken lévő díszhektárnál kisebb állami földek megvásárlására és roham a hatósági áras tűzifákért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Eltűnt egy 21 éves lány

Eltűnt egy 21 éves lány

A Gödöllői Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 21 éves fiatal eltűnésének ügyében.
Családi dráma Nyírteleken

Családi dráma Nyírteleken

A nyíregyházi rendőrök a TEK szakmai irányítása mellett elfogták a felfegyverkezve családját fenyegető férfit.
Kukkoló rendőrkézen

Kukkoló rendőrkézen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták az 57 éves helyi férfit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!