2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Meghalt a tóparton egy magyar horgász, gyalázatos dolgot tett valaki a tragédia után

Döbbenetes dologról számoltak be nemrégiben az Ordas tavak Facebook-oldalán. A bejegyzés tanúsága szerint a tóparton elhunyt egy horgász Csörögnél, ám ami a tragédia után következett, az több mint sokkoló.

  • Meghalt a tóparton egy magyar horgász, gyalázatos dolgot tett valaki a tragédia után

A posztban ugyanis arról írnak, hogy a horgász halálát követően valaki ellopta a botjait táskástul. A kamera felvette az egész vérlázító esetet. Amennyiben a tettes nem teszi vissza a személyes tárgyakat oda, ahol találta őket, a gyászoló család a rendőrséghez fordul.

„A mai napon sajnálatos módon a tóparton elhunyt egy horgásztársunk. Ami viszont azután történt, arra nincsenek szavak...Egyik idősebb horgásztársunk eltulajdonította halott sporttársunk horgászbotjait, táskástul. A felvételeket lementettem, amin az illető, valamint az autója rendszáma is látható. Aki magára ismer, vagy a haverja tudomása szerint járt ma nálunk, értesítsen, mert a halott családtagjának tóra érkezésekor büntető feljelentést fog tenni, ha addig nem érkezik vissza a felszerelés” – olvasható a posztban. A teljes bejegyzés itt érhető el.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!