2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Kék hírek

Meghalt a fiunk egy pizza miatt!

A család változásokat követel az ételkiszállítás kapcsán, ugyanis ezt tartják felelősnek a fiatal haláláért.

Életét vesztette egy 23 éves brit egyetemista, miután egy étteremből rendelt magának pizzát, méghozzá egy alkalmazáson keresztül. Miután James Atkinson megette az ételt, feltehetőleg allergiás rohamot kapott és meghalt.

Az informatikus történetesen allergiás volt a földimogyoróra. A gyászoló család szerint az alkalmazás nem tüntette fel az allergén összetevőket, és úgy gondolják, emiatt kellett elveszíteniük Jamest. A halálával kapcsolatban vizsgálatot rendeltek el, amit a newcastle-i halottkém fog elvégezni. A fiatal férfi családja azt kéri, hogy az elviteles éttermek mostantól több információt adjanak meg az ételek összetevőiről.

 

Gulfam Ulhaq, az érintett étterem tulajdonosa azt nyilatkozta: a weboldal nagyon világos információkat tartalmazott az allergénekről.

– Nagyon megdöbbentem, amikor a rendőrség közölte velem, hogy elhunyt, és hogy mindössze 23 éves volt. Ez nagyon, nagyon szomorú. Mindannyian sokkos állapotban vagyunk – mondta Ulhaq úr.

– Meghalt a fiunk egy pizza miatt. Az allergiával kapcsolatos információk mindig el vannak rejtve. Ennek nyilvánvalóan kell megjelennie. Mindenkinek szüksége van egy világos, teljes összetevőlistára az elviteles étlap minden tételén. Soha nem fogjuk megtudni, hogy ez megmentette volna-e Jamest, de lehet, hogy igen... Nem akarjuk, hogy ez egy másik családdal is megtörténjen – nyilatkozta az összetört édesanya, Jill a The Sunnak.

 

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!