2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Kék hírek

Megállás és fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe

A közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki megállás és fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe, ezzel súlyos balesetet okozott.

  • Megállás és fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe

A vádirat szerint az elkövető 2020. augusztus 1. napján személygépkocsival közlekedett Ács lakott területén a 8151 számú úton a Bartók Béla utca irányából az 1-es számú főút felé, 46-50 km/óra közötti sebességgel. A jármű jobb első utas utazott. Egy kereszteződéshez érve az elkövető azt fékezés nélkül közelítette meg, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére lassítás nélkül, 46-50 km/óra közötti sebességgel behaladt.

Emiatt a vétkes sofőr nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget az 1-es számú főúton szabályosan, 73-77 km/óra közötti sebességgel közlekedő személygépkocsi részére. Emiatt az elkövető a gépkocsival a vétlen sofőr vezette gépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a vétlen gépkocsi lesodródott az úttestről. A baleset következtében a vétlen sofőr nyolc napon belül gyógyuló, illetve az utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett el.

A Tatabányai Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi  Járásbíróság a büntetlen nővel szemben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!