2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

Még előtte állt az élet: Kalandparkban zuhant a halálba a fiatal ápolónő

Barátai és szerelme szeme láttára érte a halál a frissdiplomás lányt.

  • Még előtte állt az élet: Kalandparkban zuhant a halálba a fiatal ápolónő

Élete legboldogabb időszakát kellett volna élnie a fiatal lánynak, szerettei ehelyett azonban a temetését kell, hogy előkészítsék egy szörnyű balesetet követően. A brazil Yasmili Araujo mindössze 23 éves volt. A fiatal ápolónő most diplomázott, azonban egy felhőtlen nap tragédiába torkollott, miután barátaival ellátogatott a Rio de Janeiro-i Piracema Park Clubba július másodikán. Yasmili ki szeretett volna próbálni egy lecsúszós drótpályát, a hatalmas szerkezet azonban nagy valószínűséggel trehányul, sietősen lett összeszerelve (állítólag a tragédia reggelén), sőt, még szakember sem hagyta jóvá az üzembe helyezését. 

A lány egyszer csak a pálya toronyszerkezet tetején, még a csúszás előtt lezuhant a mélybe egy lyukon keresztül.Barátai és szerelme elszörnyedve nézte végig a több mint 20 méteres zuhanást. 

 

A balesetet követően azonnal hívták a mentőket. A fiatal nő ekkor még élt, ám a kórházba szállítása közben végül elhunyt.

A helyi hatóságok nagy erőkkel vizsgálják a balesetet. A park az érintett látványosságot bezárta, emellett azonban a beszámolók szerint nem vállalják a felelősségüket a haláleset kapcsán, az aggasztó információk ellenére sem. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!