2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Kék hírek

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

Öt nap után találtak rá a kislányra, aki vészesen kiszáradt.

Szörnyű állapotok között találtak rá egy 15 hónapos kislányra a rendőrök. Az édesanyja holtteste mellett ült, tele volt ürülékkel és pelenkakiütéssel, valamint veszélyesen kiszáradt. Azonnal kórházba szállították, szerencsére komolyabb baja nem esett.

Édesanyja, a 26 éves Shelbi Westlake túladagolta magát egy New York-i hajléktalanszállón. Öt napig senkinek sem tűnt fel, hogy gond lenne, majd a szomszédjuk jelezte, hogy irgalmatlan bűz árad a szobájukból. A rendőrök ezután törték be az ajtót.

A kislányt végül az édesapja, Quraan Laboy vette magához, aki most beperelte a hajléktalanszállót és New York városát, amiért kislányának ennyit kellett szenvednie. 

"Minden éjjel felébred az éjszaka közepén, rugdosódik, vergődik, az anyját szólongatja. Csak nézem, és néha elerednek a könnyeim" - vallotta be az apa, aki azt is elmondta, a kislánya olykor megüti alvás közben, csak, hogy megnézze, él-e még.

 

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!